Bëhu Profesional me kurse online

Avanconi aftësit e juaj nepërmjet mësimit online

Kurset më të kërkuara

Shiko të gjitha

Bazat e programimit në C++

(0 review)
1
student
0
Free
Free

Menaxhimi i projektit

(0 review)
1
student
0
Free
Free

Mëso dhe testo Bazat e HTML dhe HTML5

(0 review)
0
student
0
Free
Free

Politikat Publike dhe Qeverisja

(0 review)
0
student
0
Free
Free

Zhvillimi i aftësive për punësueshmëri

(0 review)
0
student
0
Free
Free

Korniza e Pushtetit Lokal

(0 review)
0
student
0
Free
Free
2000
PËRDORUES
50
AKTIVISTË
38
KOMUNA
150
KURSE TË PUBLIKUARA

Eventet

Ngjarjet e ardhshme të edukimit për të ushqyer trurin tuaj.

Çfarë thonë njerëzit për ne

Çfarë thojnë njerëzit për platformën ``Bëhu Profesional``

peter

Astrit Buja

Front-end Developer

Platforma online “Bëhu Profesional”, është një mundësi mjaft e mirë për të gjithë të interesuart që të gjejnë kurse dhe informata online falas për fusha të ndryshme.

manuel

Fisnik Haliti

Designer

“Bëhu Profesional” është një platformë jashtëzakonisht e dizajnuar mirë dhe e zhvilluar në atë mënyrë që mund të i qaseni informatave të caktuara me vetëm disa klikime. Relativisht shihet një punë mjaft e mirë dhe një mundësi e re për të gjithë qytetarët e Kosovës që rrisin aftësitë e tyre profesionale nga fusha të ndryshme.

Regjistrohu tani dhe merrni buletinin javore me materiale edukative, kurse të reja, postime interesante, lajmet më të reja rreth arsimit dhe shumë më tepër!