06
December
partners
Shkolla Dimerore per Komunikim Diplomatik, Protokoll & Etiekete
9:00 am - 12:00 pm

  PROGRAM I SHKOLLËS DIMËRORE Sot në marrëdhëniet me ndërkombëtare, njohuritë për politikën e jashtme dhe të kuptuarit e ndërveprimit të duhur bazuar në...

26
November
Challenges in Cyberspace II
1:00 pm - 5:00 pm

26 Nentor 2019 Çka Ofron Hapësira kibernetike? • mundësi për inovacion, • zhvillim ekonomik • avancim shoqëror etj Cilat janë rreziqet? • Sulmet kibernetike...

23
November
1031post
Junior Code Weekend Fest at Finnish School
9:00 am - 5:00 pm

Open to 8 – 15 years old students from around Kosovo. Participation is free of charge. Innovation & Entrepreneurship Club and Coding & Robotic...

22
November
seoblog
Konferenca – E ardhmja e arsimit për të rritur në Kosovë
10:00 am - 4:00 pm

Konferenca – “E ardhmja e arsimit për të rritur në Kosovë” 22 nëntor 2019, Hotel- Sirius, Prishtinë , DVV International – Instituti për bashkëpunim...

21
November
bg_banner_3
USA Alumni Fair 2019 – Pristina
2:30 pm - 4:30 pm

During the International Education Week 2019, the American Advising Center (AAC) – EducationUSA Kosovo – is organizing the 5th USA Alumni Fair where alumni...

15
November
03-luksemburgu-shkolla
PANAIRI I EDUKIMIT – Prishtinë
12:00 am - 12:00 am

PANAIRI I EDUKIMIT organizohet për herën e 14-të, nga datat 22 -23 prill 2020 në Pallatin e Rinisë – Prishtinë Organizimi i Panairit të...

30
May
panairipunesgjilan
Panairi i Punës në Gjilan
9:00 am - 6:00 pm
Salla e Sporteve "Bashkim Selishta" - Gjilan

Panairi i Punës në Gjilan Më 30 maj (e mërkurë), në Sallën e Sporteve “Bashkim Selishta” në Gjilan, mbahet Panairi i Punës 2018. Panairi...

03
May
panairiipunes
Panairi Nacional i Punës dhe Karrierës 2019
8:00 am - 6:00 pm
Salla 1 Tetori - Prishtinë

Panairi Nacional i Punës dhe Karrierës 2019 do të mirëpresë një numër të madh të kompanive dhe institucioneve të cilat do të ofrojnë mundësi...

19
April
panairiedukimit
Panairi i Edukimit
12:00 am - 12:00 am
Pallati i Rinisë - Prishtinë, Kosovë

PANAIRI I EDUKIMIT organizohet për herën e 13-të, nga datat 16 -17 prill 2019 në Pallatin e Rinisë – Prishtinë Organizimi i Panairit të...

07
April
flosk
Software Freedom Kosova 2019 Conference
12:00 am - 12:00 am
Prishtina

Description This ticket gives you access to TALKS ONLY. Please register separately for each workshop you wish to attend. software freedom kosova conference 4...

29
March
Eventet_photo
Njerëzit me aftësi të kufizuar në proceset zhvillimore
12:00 am - 12:00 am
Mitrovica

Prezentimi i shërbimeve online “Invalidnost info” dhe diskutime të hapura rreth problemit për njerëzit me aftësi të kufizuar në regjionin e Mitrovicës. Presentation of...