Tregimi Jonë

Platformë e krijuar me përkushtimin më të madh

32000
Ndjekës
18
TRAJNUES VULLNETAR
1500
PËRDORUES AKTIVË
115
KURSE TË KOMPLETUARA

“E vetmja gjë që bie ndesh me diturinë time është arsimimi.”

Albert Einstein

Kush jemi ne

OJQ “Professional Upgrade” është themeluar në Prishtinë me qëllim të promovimit të teknologjisë, edukimit dhe aktiviteteve tjera kulturore dhe edukative në Republikën e Kosovës.

Stafi i OJQ-së kryesisht është i përbërë  nga vullnetarë të fushave të ndryshme të cilët ndihmojnë në realizimin e projekteve të ndryshme në të mirë të qytetarëve të Republikës së Kosovës, padallim moshe, gjinie apo etnie.

Çfarë ne bëjmë

Projekti, platforma edukative online “Bëhu Profesional”, është projekt i implementuar nga OJQ “Professional Upgrade” dhe i mbështetur dhe financuar nga Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë në Republikën e Kosovës.

Qëllimi i këtij projekti është që të ofrohen Kurse dhe Trajnime të fushave të ndryshme online, ku do të ken qasje të gjithë qytetarët e interesuar pa pagesë. Kjo platformë do të mirëmbahet rregullisht me kurse të reja, varësishtë nga interesimi i qytetarëve për fusha të caktuara bëhet edhe prioriteti për Kurse të caktuara.

Takoni Ekipën Tonë

Të përkushtuar me vullnetin më të madh në shërbim të komunitetit.

Bashkohuni me ekipën tonë
ekipi-team

Alban Rashiti

Menaxher i Projektit
ekipi-team

Genc Heta

Koordinator i Projektit
ekipi-team

Bujar Llani

Përditësues i Platformës
ekipi-team

Donika Haliti

Trajnere
ekipi-team

Bleart Hoxha

Vullnetar
ekipi-team

Besa Kranisiqi

Vullnetarë
ekipi-team

Vlora Shala

Vullnetarë
ekipi-team

Bardhyl Fazliu

Vullnetarë